Personadata- og cookiepolitik

 

Persondata – og cookiepolitik                                                                                                                                             Version: 1

 

Baggrund

Trollbeads A/S, CVR-nr.: 28 71 70 24, Toldbodgade 13, 1253 København K (herefter ”vi”, ”os”, ”vores”) behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata - og cookiepolitik (herefter ”persondata”).

Denne persondatapolitik redegør sammen med vores handelsbetingelser for vores behandling af personoplysninger, som udøves af Trollbeads i forbindelse med din brug af vores hjemmeside www.trollbeads.com, ved køb af vores produkter samt tilmelding til vores nyhedsbreve. Persondatapolitikken er en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dataene til.   

Vi kan til enhver tid opdatere denne persondatapolitik, hvorfor du jævnligt bør besøge denne side for at sikre, at du er indforstået med eventuelle ændringer.

 

Oplysninger, som vi indsamler

Personoplysninger

Personoplysninger er informationer der på den ene eller anden måde kan henføres til dig, som f.eks. adresse, køn, navn mv.

Vi indsamler og opbevarer de oplysninger du har givet os i forbindelsen med brugen af vores hjemmeside, ved oprettelse af en bruger og ved afgivelsen af din ordre, eller hvis du har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve.

De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte for – og efternavn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger mv. 

Cookies

Cookies er mindre tekstfiler, som vi bruger til at gøre din oplevelse som bruger bedre og mere effektiv, og til at føre webstatistik. Filerne gemmes i din browser og gør det muligt for os at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside igen.

Du kan altid afvise cookies eller slette eksisterende cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvordan du afviser kommer an på den browser du bruger. Du skal være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, kan der være funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge. 

Du kan finde flere oplysninger om de enkelte cookies, vi anvender, og de formål, vi anvender dem til i vores cookie deklaration i footeren på vores website.

Listen over cookies i cookie deklarationen opdateres hele tiden.

 

Anvendelse af dine personoplysninger

De personoplysninger, du giver, bruges til at opfylde din ordre, herunder at kommunikere med dig om din ordre samt at kunne give dig informationer og tilbud, herunder tilbud på tilsvarende produkter, som det/de købte (medmindre du har frabedt dig dette) samt til at sende dit nyhedsbreve (herefter ”Formålet”).

Vi behandler kun personoplysninger om dig, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af Formålet.

 

Opbevaring af dine personoplysninger

Dine personoplysninger lagres på servere inden for EU, og dine personoplysninger vil derfor altid være omfattet af databeskyttelsespersondataforordningen. Vi anvender kun underdatabehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Sikkerhed og beskyttelse

Vi påser løbende, at vi og vores databehandlere har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger.

Bliver vi udsat for et sikkerhedsbrud, hvor vi skønner, at der er en høj risiko for at dine personoplysninger kan misbruges, vil vi uden unødigt ophold underrette dig om sikkerhedsbruddet. Vi vil også informere dig om, hvad vi har gjort for at mindske risikoen for misbrug af dine oplysninger.

 

Deling

Vi kan overdrage dine personoplysninger, når vi mener, at dette er nødvendigt for:

at overholde lovkrav, herunder hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personoplysninger med retshåndhævende myndigheder

at håndhæve eller anvende vores handelsbetingelser eller

at beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed, vores medarbejdere eller andre.

Medmindre andet er angivet ovenfor, vil du blive underrettet, når dine personoplysninger deles med tredjeparter og du vil være i stand til at forhindre deling af disse oplysninger.

 

Sletning af dine personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til databeskyttelsesforordningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af Formålet. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

 

Dine rettigheder

Du kan i henhold til databeskyttelsesforordningen altid anmode om at få oplysning om og indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig samt gøre indsigelse mod en registrering.

Hvis du har oprettet en brugerprofil i på vores hjemmeside, kan du til enhver tid logge ind på din brugerprofil og anmode om et download af en kopi af de oplysninger, vi har indsamlet om dig. Du kan også skrive en mail til os på dataprotection@trollbeads.com.

Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger. 

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til:

Datatilsynet 
Borgergade 28, 5
1300 Copenhagen K
Tel. +45 33 1932 00 
Fax +45 33 19 32 18
e-mail: 
dt@datatilsynet.dk 
Website: 
http://www.datatilsynet.dk/

 

Dataansvarlig

Dine personoplysninger indsamles og behandles af:

Trollbeads A/S
CVR-nr.: 28717024
Toldbodgade 13
1253 København K

dataprotection@trollbeads.com